Veden ääniä

25. lokakuuta 2011 klo 11.25
Luokat: Hopea, Korukivet, Rannekorut

T√§m√§ rannekoru valitsi itse materiaalinsa, eik√§ tekij√§n tarvinnut juuri edes pys√§hty√§ miettim√§√§n. K√§det etsiv√§t kuin automaattisesti merensinisi√§ s√§r√∂akaatteja ja kauniita akvamariineja, muutaman kirkkaan ja v√§lkkyv√§n vuorikristallin, hopeisen merihevosen… tuloksena uniikki Aaltojen laulu.

Aaltojen laulu (1)

Aaltojen laulu (3)

Korun kuvaaminen oli hankalaa, koska tyhmyyttäni laitoin sen valkealle alustalle, mutta kun tarpeeksi kauan räpsi, niin kyllä sieltä kuvien joukosta muutama kelvollinen löytyi :)

 

 

J√§tetty 4 kommenttia »

 1. michli, 26.10.2011 klo 1.26

  Tosi kauniita nuo isoimmat helmet! Oon huomannut ettö itse kun ostin hyvän kameran ja siihen irtosalaman (eikä tälläisen kameran tarvitse maksaa maltaita) saa todella hyviä kuvia ihan vaikk keskiyöllä ja ilman valoboksejakin! Säästää ihanasti aikaa :)

  Kiva kun oot taas helmeilemässä!


 2. Outi, 27.10.2011 klo 22.54

  Mulla itse asiassa on irtosalama, mutta en ole vielä kauhean hyvä sen kanssa Рnämäkin kuvat on otettu sen avulla, mutta tarvitsen vielä aika lailla harjoitusta :)


 3. Suntsa, 29.10.2011 klo 13.50

  Taattua laatua. :)

  Kaikki uutuuskorut niin ihania, etten osaa suosikkia nimet√§. T√§ss√§ rannekorussa silmi√§ hivelev√§n kaunis v√§rimaailma ja nuo ”juustokorvikset” tosi mainio idea.


 4. Aurica, 28.1.2012 klo 13.37

  Värit, kaikki ja tuo meriheppa : taivaallinen koru !


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI