Mietteitä ja päätöksiä

22. lokakuuta 2011 klo 14.58
Luokat: Helmihulluus, Kaulakorut, Korukivet, Yleinen

Jos olen jo jotakin ehtinyt huomata niin sen, että työaikaa on olemattoman vähän. Sitä vähentää entisestään se tosiseikka, että kaikki tavarat on ehdittävä myös visusti pakata pois ennen kuin lapset heräävät, tai kallisarvoiset helmet ovat pian pitkin asuntoa, poikanen juoksee ympäriinsä pihdit kädessään ja pikkusisko imeskelee mietteliään näköisenä valmista korua kuolavana suupielestä valuen.

Työajan vähäisyys vahvistaa sen, mitä vähän etukäteen ajattelinkin: on pakko hyväksyä ja ymmärtää se, että tällä hetkellä päätyöni on olla äiti ja yrittäjyys on sivutoimi, jota tehdään sen verran kuin ehditään ja jaksetaan. Siksi nyt tekee mieli keskittyä tekemään vain sitä, mikä inspiroi ja innostaa.

Luulen, ett√§ t√§st√§ eteenp√§in koruni painottuvat selke√§mmin yksitt√§iskappaleisiin. Mieless√§ on kyll√§ yksi pieni ja yksinkertainen korvakorusarja, mutta muuten t√§ss√§ vaiheessa haluaisin keskitty√§ tekem√§√§n uniikkia… Ei niink√§√§n mit√§√§n monimutkaista ja j√§ljittelem√§tt√∂m√§n ainutlaatuista kuin tietyn hetken ja tunteen synnytt√§mi√§ koruja. Jotain mik√§ syntyy kun on synty√§kseen, mutta jota ei v√§kisin synnytet√§ toista kertaa.

Toinen asia, jota olen ehtinyt pohdiskella tällä viikolla:

Ei enää NERIK-materiaaleja.

Kyllä, luit ihan oikein. Ei enää materiaalien hilloamista. KAIKKI käyttöön, niin hillotuimmat hopeahelmet kuin kauneimmin säihkyvät brioletitkin. Laidasta laitaan. Ne materiaalit eivät kasva korkoa, vaikka kuinka odottaisin.

Saapa nähdä pitääkö tämä päätös.

Lopuksi yksinkertainen epäsymmetrinen kaulakoru, johon täysin säälimättä käytin melkein kokonaisen nauhan luonnollisen värisiä karneoleja. Uniikki.

Carnelian & Agate necklace

 

 

J√§tetty 4 kommenttia »

 1. Susanna, 23.10.2011 klo 19.02

  todella kaunis, tuo mieleen kauniin syksyisen ruskan. Aivan ihana kaulakoru.


 2. Outi, 27.10.2011 klo 22.54

  Kiitos paljon :)


 3. Minna, 8.11.2011 klo 0.03

  Se tuo arki kummasti verottaa aikaa, itse huomasin saman kun piti keskitty√§ lopputy√∂n tekoon. Tsemppi√§ sinne! Ja koitetaan muistaa: ”Ei se m√§√§r√§ vaan se laatu” ;D


 4. Rusina, 20.2.2012 klo 18.24

  Oih, oranssia ja karneolia … nami nami!


 5. Thanks a lot for sharing this project!It’s’s exciting, and it’s really really exhausting.


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI