Hiljaa

31. maaliskuuta 2011 klo 15.39
Luokat: Yleinen

Täällä Helmetissä on ollut hirmuisen hiljaista jo puolisen vuotta, ainakin koruaiheisten merkintöjen suhteen. En ole ikinä aiemmin ollut näin kauan poissa helmien ja hopeiden ääreltä. Koko tänä aikana olen muistaakseni tehnyt vain yhden ainoan korun: pujotin kuminauhaan mustia onyxeja rannekoruksi, jonka avulla imetysdementiapäissäni muistan, kummasta rinnasta on seuraavaksi tarkoitus vauvaa syöttää.

Elämä kahden ihanan lapsen äitinä on ollut niin kiireistä ja kaiken energian nielevää, että en ole oikeastaan missään vaiheessa edes kaivannut korupöydän ääreen. Ehkäpä se kertoo siitäkin, että harrastus ja työ helmien äärellä on monen vuoden ajan ollut siinä määrin intensiivistä, että nyt on tauko paikallaan. Lopettaa en toki aio, sillä rakkaus korujuttuja kohtaan on juurtunut jonnekin hyvin syvälle, mutta juuri nyt on hyvä näin.

K√§sill√§tekij√§t tuppaavat kuitenkin kuulumaan kategoriaan ”Mihink√§s tiikeri raidoistaan p√§√§sisi”, joten ihan ilman k√§sit√∂it√§ en ole n√§it√§ kuukausia viett√§nyt. Elvytin harrastuksen, joka oli minulle t√§rke√§ niihin aikoihin, kun aloin odottaa nyt jo yli kaksivuotiasta pojanviikariani: ATC:t. Helmi- ja maaliskuun aikana on valmistunut jo yli 60 korttia, ja toivon saman tahdin jatkuvan my√∂s tulevina kuukausina :)

ATC-harrastus on ihanan palkitseva, sillä paitsi että siinä saa luoda itse pieniä .. no, taideteoksia (vaikka sana on ehkä vähän suuri tässä tapauksessa), siinä saa helposti yhteyden muihin harrastajiin Рja sitä kautta myös usein ihanaa postia eri puolilta maailmaa. Kun aloitin tämän harrastuksen muistaakseni vuonna 2007, oli suomalaisia ATC-harrastajia paljon. Nyt innostus tuntuu menneen Suomessa ohi, sillä suomalaisia vaihtokumppaneita on ollut aika hankalaa löytää. :/ Onneksi Flickrin kautta löytyy lukemattomia ulkomaalaisia harrastajia.

Jos joku teistä tämän blogin lukijoista on kiinnostunut kokeilemaan, kannattaa tarttua rohkeasti tuumasta toimeen. Korttien tekeminen on hauskaa! Tekniikka on vapaa, ainoastaan koko on tarkkaan määritelty (64 mm x 89 mm). :)

Journey

Discover

Memories of Norway

 

 

J√§tetty 2 kommenttia »

  1. Vauhtimamma, 31.3.2011 klo 15.49

    Kuulostaa kovin tutulle tuo ajan puute ja arjen intensiivisyys. Meillä tämä nuorempi lapsi oli niin tasainen ja rauhallinen, että alku ei niin intensiivistä ollut kuin esikoisen aikaan. Mutta nyt, kun vauhtimimmillä on jo melkein vuosi ikää, niin on pääpyörällä arjen tahdin kanssa. Kauniin näköinen kortti! Ja tsemppiä arkeen!


  2. Kipa, 4.5.2011 klo 13.03

    Kiva oli susta kuulla! Aivan upeita kortteja, tuon voisikin ottaa harrastukseksi silloin, kun koruilu ei maita. Oikein mukavaa loman jatkoa!


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI