Pitkästä aikaa aikaa

1. helmikuuta 2007 klo 23.28
Luokat: 14KGF, Ketjut, Rannekorut

gf-jenspind

Vihdoinkin oli aikaa ja energiaa ihan vain korunäpertelyyn! Sahaaminen tökki ja pahasti, mutta sain onneksi Рhampaitani kiristellen Рsahattua tarpeeksi renkaita tähän ranneketjuun. Jens Pind, lankana 0,8 mm:n puolikova 14K Gold Filled (ja renkaat on tehty 2,5 mm:n veivillä). Soma kuin sika pienenä, vaikka itse sanonkin.

Minun on täytynyt kehittyä ketjujen tekemisessä, kun tämä ranneketju syntyi parissa tunnissa (siis punomisen osalta) entisen neljän-viiden tunnin sijasta. Enkä tällä kertaa tehnyt ensimmäistäkään virhettä!

Voi olla, että tämä koru jää ihan vain omaan käyttöön Рen ole nimittäin ihan varma, olisiko kukaan valmis maksamaan ketjusta niin paljon, kuin mitä siitä pitäisi langan hinnan ja työmäärän huomioon ottaen pyydettävä. Saa nähdä.

Yrityksen kirjanpitoa varten olen vihdoin saanut kasattua jonkinlaisen Excel-pohjan, mutta tammikuun tapahtumista on suurin osa vielä kirjaamatta. Pääasia, että käytännön asiat alkavat vähitellen olla hanskassa, jotta minulla on lähitulevaisuudessa aikaa ja virtaa tehdä enemmän koruja. Wahey!

 

 

J√§tetty 7 kommenttia »

 1. tuitu, 2.2.2007 klo 0.59

  Jos tekisit mun ranteeseen sopivan niin ostaisin heti paikalla, sillä hinnalla mitä pyydät :)


 2. Helmeilevä Helise, 2.2.2007 klo 8.57

  Ompahan nätti !!


 3. Tiina, 2.2.2007 klo 9.39

  Kaunis! Itse en olekaan tuota ”kultalankaa” kokeillut, mutta kaunista se on. Onko sen k√§sittely hankalampaa kuin hopealangan?


 4. Maikki, 2.2.2007 klo 14.32

  Hieno! Kyllä tuolla kullalla on heti oma hehkunsa, vaikka hopeihmisiä enemmän olenkin. Tulee ylellinen tunnelma, varsinkin kun tietää, että mitä se maksaa. Tai enhän minä tiedä, kun en ole ostanut gold filled lankaa, mutta teen valistuneen arvauksen tietäen miten paljon muut gf-jutut maksavat vastaaviin hopeisiin verrattuna. Ja arvatenkin ensin kannatta treenata Outin tapaan jokunen ketju hopealla, ennen kuin edes alkaa haaveilla kullasta!


 5. Outi, 2.2.2007 klo 14.50

  Kiitos :)

  Tiina, tuo puolikova gold filled on minusta aika samankaltaista kuin vastaava hopealanka, mutta jostain syystä sahaaminen oli minusta tavallista työläämpää (tai sitten mulla oli vaan tylsä terä, sekin on mahdollista). Pehmeä gold filled on pirullisen pehmeää, mistä olen aiemminkin valittanut.

  Maikki, eilen juuri laskeskeltiin, että 0.8 mm:n gold filled -lanka maksaa noin 1,6 kertaa sen mitä 0.8 mm:n hopealanka.. eli on se aika selkeästi kalliimpaa, mutta ei ihan kohtuuttoman hintaista, toisin kuin täysi kulta olisi :O


 6. Ansku, 2.2.2007 klo 17.46

  On kyllä todella ihastuttava koru :-)

  Herättele mua maantasalle, jos alan vihjaamaankaan GF langan hankkimista. Tarvii ensin tosiaan hopealla opetella linkittään kunnolla ;-)


 7. AnneKa, 4.2.2007 klo 9.48

  On, kyllä tosi upean näköinen. Kannattaisi varmaan myymistä kokeilla. Sittenhän sen näkee onko kysyntää.


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI