Tullivierailu

22. elokuuta 2006 klo 19.26
Luokat: Helmihulluus, Hopea, Korvakorut, Rannekorut, Swarovski

Gemshow-onlinelta tilaamani hopeajutut päätyivät tulliin. Ensimmäistä kertaa koko helmihulluuteni aikana jouduin siis noutamaan lähetyksen erikseen tullista ja manasin typeryyttäni. En ollut tajunnut laskea tulleja ja alvia tarpeeksi tarkasti tajutakseni, että yhteissumma ylittää juuri ja juuri sen maagisen kymmenen euroa.

Etsin tarvittavat TARIC-koodit ja hortoilin p√§√§postille noutamaan l√§hetyst√§ni. Ty√∂nsin tilauslistan tullivirkailijalle ja valmistauduin selitt√§m√§√§n, mit√§ tuotteet olivat ja mit√§ niist√§ minun mielest√§ni pit√§isi maksaa tullia. Virkailija vilkaisi l√§hetyksen arvoa, n√§pp√§ili jotain taskulaskimeensa ja tokaisi: ”Eih√§n tuosta mit√§√§n tarvi maksaa.” Olin jo avaamassa suutani sanoakseni, ett√§ kyll√§h√§n l√§hetyksen tulli- ja alv-maksut yhteens√§ ylitt√§v√§t kymmenen euroa, kun tajusin, ett√§ moisella hetkell√§ kannattaa pysy√§ hiljaa.

Voin vakuuttaa, että harvat eläinlajit ovat nopeampia kuin helmihullu, joka säntää kärpän lailla tullista ulos pakettinsa kanssa peläten tullivirkailijan huomaavan erehdyksensä.

Kamera hyytyi taas kesken kuvauksen ja vaati laturia, joten tarjolla on vain muutama kuva:

pinkshell

Rannekoru vaaleanpunaisista simpukkalaatoista

brownshell

Rannekoru ruskeista simpukkalaatoista

indianred-chdl

Kokonaan käsintehdyt (no, kristalleja, hopeahelmiä ja korupiikkejä lukuunottamatta) korvakorut, joissa on Swarovskin Indian red -sävyisiä kristalleja

 

 

J√§tetty 2 kommenttia »

  1. Hanna, 22.8.2006 klo 21.22

    Onpa nätti tuo ruskea simpukkalaattakoru, oikein tyylikäs!


  2. Outi, 23.8.2006 klo 21.32

    Kiitos! Nuo ruskeat simpukkalaatat ovat todella sieviä :)


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI