Riipukset

9. syyskuuta 2005 klo 23.34
Luokat: Kaulakorut

Edellisen FireMountain Gemsin tilauksen yhteydess√§ sain ilmaisena lahjana kaksi vihre√§√§, oletettavasti jostain simpukasta tehty√§ py√∂re√§√§ ”kolikkoa”. Ne ehtiv√§t ajelehtia p√∂yd√§ll√§ni useamman viikon, ennen kuin keksin, mit√§ niist√§ tekisin.

Niistä syntyi nämä kaksi riipusta. Ne lähtevät pian postitse ystävälleni, joka on kaikesta päätellen löytänyt Elämänsä Rakkauden. Ne ovat pikkuinen lahja minulta heille.

riipus 1    riipus 2

 

 

J√§tetty 4 kommenttia »

 1. sari, 10.9.2005 klo 10.19

  Heips! sinä se olet ahkera korjuen väsääjä:) ja kaikki aivan upeita, olen seuraillut tiukasti tekemisiäsi tämän järkyttävän kiireeni keskellä mutta nyt ehdin laittaa kommenttiakin pitkästä aikaa.
  Ne helmiäishelmet oli kyllä aivan upea löytö elikkä kannattaa olla silmä tarkkana jokapuolella. Jatka samaan malliin korusi ovat aivan upeita:)


 2. Outi, 11.9.2005 klo 23.41

  Kiitoksia :D Aina lämmittää sydäntä kun kehutaan ;)


 3. keksimätön, 7.2.2006 klo 0.24

  Kuinka muuten näissä koruissa toteutuu tuo turvallisuuspuoli, aukeaako tuo jotenkin kiskaistessa?


 4. Outi, 7.2.2006 klo 10.44

  Ei aukea. Korun ei kuitenkaan pitäisi voida kiristyä kaulan ympärillä ihan vain nykäisemällä, koska kiristäminen vaatii sen, että solmuista vedetään tiettyyn suuntaan. Hyvä huomio, kiitos Рpitää jatkossa kiinnittää näihin solmittuihin nauhoihin enemmän huomiota.


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI