Todella hyvät kaupat

9. syyskuuta 2005 klo 11.22
Luokat: Ostokset

Osuinpas kerrankin huuto.netiin oikeaan aikaan. Huomasin jonkun kaupittelevan aidosta helmiäisestä tehtyjä kaulakoruja naurettavan halvalla, ja samalla myyjällä oli niitä koruja useita. Jätin heti tarjouksen kahdesta, mutta kun huutajia oli yhteensä vain kolme (ja ne kaksi muuta halusivat vain yhden kappaleen kumpikin), sain sitten itse asiassa ostettua vielä kolmannenkin lopullisella hinnalla.

Aitoa helmiäistä, kolmisenkymmentä helmeä per nauha. Ja minä maksoin kolmesta nauhasta postikuluineen yhteensä 2.80e. Ei tämän parempia kauppoja voi helmihullu tehdä. Nyt vain purkamaan korut ja käyttämään helmet muihin tarkoituksiin!

Mother of Pearl

 

 

J√§tetty 3 kommenttia »

  1. Jaana-Mari, 9.9.2005 klo 15.42

    Joko nuo helmet ovat varattuja? Ostin Tukholmasta aivan mielett√∂m√§n hurmaavan 30-luvulta per√§isin olevan mustavalkoisen hatun, joka kaipaa kaulakorua. Suunnitellaan noista isoista valkoisista yhdess√§ pienten mustien tai mustien mik√§s-se-nyt-onkaan-se-musta…jet kera?


  2. Outi, 9.9.2005 klo 15.49

    Karsittuani vähänkin virheelliset yksilöt pois käyttökelpoisia jäi ehkä 75. Ajattelin tehdä niistä itselleni jotain, mutta suunnittelemani korut eivät kyllä ole erityisen helmisyöppöjä, kun ajattelin jotain sellaista, missä on hopealankaa (lenkkejä tai jotain kiemuroita) ja noita helmiä. Eli jos et halua mitään älyttömän runsasta, niin luulisin että riittää :)


  3. Jaana-Mari, 9.9.2005 klo 20.50

    Aattelin kyllä melkoisen isoa korua, hattukin kun on melkoinen mötikkä. Ehkäpä minä voisin käydä jossain helmikaupassa tai netissä, katsoa mistä helmistä (noiden lisäksi tai kokonaan muita) ja sukeltaa siihen Jannelta saamaasi kirjaan malli-ideoiden hakuun. Hatussa on sileää mustaa samettia, valkoista höttö-marabou-höyhentä ja musta pitsihuntu silmillä. Palaan siis aiheeseen vaikka mailitse myöhemmin.


Kommenttisi

Voit käyttää kommentissasi näitä koodeja:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Tämän merkinnän kommenttien RSS-syöte | TrackBack URI