Ilmoitusasiaa ja jotain uutta

3. joulukuuta 2008 klo 13.42
Luokat: Kaulakorut, Yleinen

Alkaa vähitellen tuntua siltä, että elämä voittaa! Siispä ihan ensimmäiseksi kauppaa koskevaa ilmoitusasiaa (joka on kyllä kaupan etusivullakin, mutta laitan varmuuden vuoksi myös tänne…):

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Joulukuu Helmetti-verkkokaupassa:

Aiemmin alkanut sairausloma venyi valitettavasti pitemmäksi kuin alun perin oletettiin, joten töihin korujen ja tilausten pariin pääsen valitettavasti palaamaan vasta maanantaina 8.12. – sitä edeltävän viikon käytän vielä toipumiseen ja lepoon.

Heti sairausloman jälkeen kauppaan tulee kuitenkin vielä paljon uutta, ja kaikista tilauksista annetaan 15 %:n alennus 21.12. asti. Alennus ei näy kaupan hinnoissa, vaan se lasketaan erikseen. Automaattisesti tuleva tilausvahvistus kannattaa jättää huomioimatta, sillä lähetän uudet maksutiedot alennuksineen tilauksen vastaanotettuani.

Kaikki joulun alla tehdyt tilaukset tulee olla maksettuna niin, että suoritukset näkyvät yritykseni tilillä viimeistään 21.12. 2008 – tämä sen vuoksi, että aloitan äitiyslomani jouluaattona, eli 24.12. 2008. Äitiyspäivärahakauden alkaessa suljen verkkokaupan äitiysloman ajaksi, joten uusien avajaisten aika on vasta syksyllä 2009.

Haluan kiittää lämpimästi kaikkia asiakkaitani – teitä on ollut ilo palvella! Toivottavasti asioimme yhdessä taas äitiyslomani jälkeen.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Vähän omituiselta tuntuu olla ihan oikealla sairauslomalla – siis ihan lääkärin määräämällä. Toisaalta on kyllä ihan hyväkin nyt ottaa rauhallisemmin ja lepäillä, sillä sairaalasta päästyäni olin voimiltani suunnilleen kananpojan luokkaa: pari päivää kokonaan ilman ravintoa ja pari päivää vellin ja jogurtin voimalla tuppaa tekemään kenestä tahansa melko voimattoman. Syöminen on kipujen pelon takia pitänyt opetella vähän kerrallaan uusiksi, mutta nyt menee jo onneksi ihan hyvin.

Kauppaan oli tarkoitus saada vaikka mitä uutta vielä ennen joulua, mutta tämä sairausloma nyt vähän viivästytti suunnitelmia. Koruja kyllä on, kunhan jossain vaiheessa jaksaisi kuvata ja laittaa kaupan puolelle. Koska tämä viikko vielä on sairauslomaa, jää uutuuksien julkaisu ensi maanantaille.

Kunnon helmihullu ei pääse hulluudestaan eroon edes sairaalassa, mistä olkoon esimerkkinä tämä seuraava kaulaketju, joka syntyi Jorvissa. Heti kun totesin, että tippakanyylista huolimatta pihdit pysyvät kädessä, piti pistää toimeksi.

Jens Pind linkage necklace

Ketju menee ensi viikolla kaupan puolelle, mutta tuon Faith-renkaan tilalle on sitten tarjolla pari muutakin vaihtoehtoa.

Dominoja on myös pino odottamassa kuvausta ja kauppaan pääsyä. Kokeilin jokin aika sitten värjätä dominonappuloita alkoholimusteilla, kun en pitänyt niiden vähän omituisen kellertävästä pohjasävystä. Musteilla niistä tulikin tosi kivoja, eikä tämä kuva edes tee värjäykselle oikeutta (sillä kuvassa ei erotu hento metallin- tai helmiäishohto):

Domino tiles dyed with alcohol inks

Noihin alkoholimusteilla värjättyihin dominoihin laitoin kaikkiin kuvat täpläpuolelle, joten niitä voi halutessaan käyttää kummin päin vain.

Domino tiles (pendants to be)

Toisin kuin aiemmat riipukset, nämä värjätyt saavat ihan hopealangasta tehdyt ripustuslenkit, koska näissä on poraukset.

Vaan nyt on luultavasti noustava ylös ja tehtävä jotain muuta kuin istuttava koneen ääressä, sillä vaikka missä asennossa yrittäisin istua, tulee pikkuruisista kantapäistä kylkiluihin…