Kaulakoruja

26. helmikuuta 2008 klo 11.01
Luokat: Kaulakorut, Korukivet

Helmetissä ollaan nyt selkeästi kaulakorutuulella. Viime päivien aikana on syntynyt kolme erilaista kaulakorua, jotka kaikki haluaisivat jäädä minun luokseni…

Far beneath the coral sea
Far beneath the Coral Sea

Tähän punamustaan kaulakoruun käytin elämäni ensimmäiset punaiset korallihelmet. En ole juuri muutenkaan ollut korallin kanssa tekemisissä, vaan olen ostanut sitä tähän mennessä vain kerran aiemmin (ja silloinkin helmet olivat sinisiä). Punainen ja musta on väriyhdistelmänä minusta upea ja voimakas, joten korallihelmien sekaan on siroteltu fasettihiottuja black swan -kiviä.

In the shade of Avalon
In the shade of Avalon

Thuja Designista tarttui mukaani aivan ihania makeanvedenhelmiä, ja niitä oli pakko saada käyttää heti. Tuloksena ylläoleva helmikaulakoru, jota koristaa Karen Hill Tribe -hopeinen risti kuten korallikoruakin.

africanturquoise-kk01
African turquoise

Myös GemMallista tulleet afrikkalaiset turkoosit (mitä sitten lienevätkin) otin käyttöön heti ne saatuani, enkä päästänyt niitä laatikkoon pölyttymään. Urheasti käytin kerralla koko nauhan tekemällä kaulakorun ja siihen sopivat korvakorut. Tarkoittaakohan tämä, että NERIK-oireyhtymästä on mahdollista toipua?