Cloudy blue

30. tammikuuta 2008 klo 18.16
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Korukivet, Korvakorut, Rannekorut, Swarovski

Sain toisenkin tekemistäni hopeasaviriipuksista käytettyä. Sekin halusi osaksi siroa ja suhteellisen yksinkertaista korua. Jotenkin ei tee mieli tunkea korua täyteen kaikkea mahdollista, kun kuitenkin haluan sen hopeasavesta vaivalla väkerretyn charmin olevan pääosassa! Se ihana puoli on näissä hopeasavijutuissa, että ainakin taatusti voi kokea korun olevan uniikki, sillä vaikka tekisin samalla tekniikalla lisää vastaavia riipuksia, niistä on luultavasti mahdotonta saada täysin samanlaisia kuin edellisistä.

Hopeasaven seurana korussa on larimar-sävyisiä villipitsiakaatteja, joita olen pitkään hautonut NERIK-laatikossa. Tässä on Cloudy blue:

Silver & gemstone necklace

Olen tehnyt muutaman harakan aarteen lisää, mutta esittelen niistä tällä kertaa vain yhden – tämä korumalli kun on ehtinyt näkyä täällä blogissa jo N kertaa. Tämänkertainen koru pääsee näytille siksi, että onnistuin vihdoin käyttämään Swarovskin vintage rose -sävyisiä kristalleja, vaikka olin kovin pettynyt tuohon värisävyyn nähdessäni sitä luonnossa ensimmäistä kertaa. Se näytti kuvissa todella ihanalta mutta todellisuus oli mielestäni ihan muuta. No, oikeassa seurassa sekin näyttää mielestäni nyt sievältä! On tosin pakko todeta, että ottamassani kuvassa kristallit näyttävät enemmän violeteilta kuin mitä ne oikeasti ovat – kuvassa on siis himpun verran liikaa sinistä.

Freshwater pearl, crystal & silver bracelet

Lopuksi vielä vihertävästä turkoosista (arvatenkin värjättyä howliittia, sillä se ei näytä kalkkiturkoosilta) tehdyt tilauskorvakorut, joista tuli kaikessa yksinkertaisuudessaan oikein kivat:

"Turquoise" earrings