Edelleen korvakorutuulella

11. tammikuuta 2008 klo 18.53
Luokat: Korukivet, Korvakorut, Rannekorut, Swarovski

Korvakoruja syntyy pari toisensa jälkeen – olen siis ehdottomasti korvakorutuulella. Niitä on mukavaa tehdä, sillä se on nopeaa ja suhteellisen yksinkertaista, joten samana päivänä ehtii tehdä juttuja vaikka minkälaisista helmistä. Jostain syystä olen viime aikoina tuntunut tarttuvan muita helpommin ametisteihin ja punaisiin materiaaleihin, en tiedä miksi. Ehkäpä ihmispolo kaipaa voimakkaita värejä tasapainottamaan ulkona vallitsevaa kamalaa sateista harmautta..?

Olin ihan varma, ettei tämänpäiväisistä kuvista tulisi yhtään mitään, sillä päivänvaloa ei ollut nimeksikään. Kamerani näyttäisi kuitenkin kykenevän ihmeisiin – eläköön!

Mei (Pink agate)
Botswanan akaattia, hopeaa ja Balin hopeaa

Mei (peridot satin)
Pitkään NERIK-laatikossa maanneita 8 mm:n pyöreitä Swarovskin kristalleja (peridot satin)

Crystal briolettes
Swarovskin kristallibrioletit. Sirpan kauniissa briolettikorvakoruissa on usein brioletin yläpuolella hopearenkaita, joten kokeilin vähän samantapaista ratkaisua, mutta laitoin ainoastaan kaksi rengasta ja koristelin ne hopeahelmillä. Renkaat saa pujotettua koruista pois, jos haluaa käyttää brioletteja ilman niitä.

Avalanche (white pearl)
Uusi pari aiemmin kehittelemääni korvakorumallia, tällä kertaa käytin ihanan pulleita valkeita helmiä.

Tässä on sitten lisäksi vielä muutama eilen valmistunut korvakorupari:

Two times (amethyst)
Ametisteja, Balin hopeaa ja Swarovskin kristallit. Näistä tuli jotenkin söpöt!

Fangorn
Jaspista ja Balin hopeaa

Larvikite & crystal earrings
Larvikiittia ja Black diamond -sävyiset Swarovskin kristallit

Ja ihan viimeiseksi kaikkien näiden korvakorujen jälkeen…. rannekoru! Savukvartsia, hopeahelmiä, pikkuisia turmaliineja:

Ava

Ava (closeup)

Savukvartsia en oikein osaa käyttää yksinään – se on sen verran vaisun värinen kivi, että kaipaa rinnalleen jotain muuta päästäkseen kunnolla oikeuksiinsa. Turmaliineja olen tähän tehtävään käyttänyt kerran aiemminkin.