Haastava tilaustyö

26. lokakuuta 2007 klo 16.21
Luokat: 14KGF, Sormukset

Pitääpä vielä esitellä tämäkin! Tein tänään ehkä tähänastisista tilaustyösormuksista haastavimman. Se näyttää tältä:

aa-sormus01

Ja jos nyt kysytte, että mitäs ihmeellistä tuossa on – sehän on vain kultadubleesta tehty spiraalisormus – niin katsokaatten kulman taakse, missä sormuksesta on kuva erilaisella kuvausalustalla…

lue lisää …

Iso päivitys

26. lokakuuta 2007 klo 11.57
Luokat: Hopea, Korvakorut, Rannekorut, Swarovski

Tulipas kerrankin tehtyä kaupan puolelle iso päivitys yhdellä kertaa: lisäsin myyntiin eilen peräti 15 paria korvakoruja. Minut valtasi jonkinlainen korvakoruhurmio, kun FedExin kuriiri kävi tiputtamassa meille laatikollisen Balin hopeita. Koska olen laiska, en jaksa laittaa kaikkia pareja tähän näytille. Ne, joita tässä ei esitellä, löytyvät Flickr-galleriastani.

balispiral-peacock
Peacock-sävyisiä makeanvedenhelmiä ja Balin hopeaa

crystalpearl-green
Swarovskin helmiä ja Balin hopeaa

fancybalibeads
Ihanan koristeelliset Balin helmet muinaisketjun pätkässä

zebrajasper
Mexican Zebra -jaspista ja Balin hopeaa

capped-jasper
Fancy-jaspista ja Balin hopeiset hatut

Eilen illalla päätin pitkästä aikaa uskaltautua yhdistelemään monenlaisia materiaaleja yhdessä korussa. Poimin eri korukivilajeja, Swarovskin helmiä ja Balin hopeaa, ja yhden korun tehtyäni halusin tehdä toisenkin. Ja kolmannen. Tuloksena kolme eri sävyistä Homeward bound -rannekorua:

homewardbound-brown01

homewardbound-green01

homewardbound-purple01

Tajusin vasta tänään päivänvalossa, ettei olisi varmaankaan kannattanut valita materiaaleja iltahämärissä keinovalossa. Korut olivat huomattavasti harmonisemman näköisiä eilen keinovalossa, mutta ovat ne ihan sieviä nytkin, vaikka helmiä valitessa tehdyt kömmähdykset erottuvat selkeämmin… :)