Pitkä piina

22. lokakuuta 2007 klo 16.20
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Korukivet, Korvakorut, Swarovski

Pitkä piina, kirjaimellisesti. Tein tilaustyönä kaksi kappaletta Jens Pind -kaulaketjuja, ja siinä oli kuulkaas punomista kerrakseen! Totesin kuitenkin, että kun vihdoin vaivauduin opettelemaan kaikkein taloudellisimmat kädenliikkeet ja karsin jokaisen turhan käden tai pihtien liikkeen, sain tuplattua punomisnopeuden. Ihan uskomatonta, miten paljon vikkelämmin ketjua alkoi syntyä! Tällaiset asiat luultavasti opetetaan hopeaketjukursseilla heti alkuunsa, mutta me itseoppineet tumpelot opettelemme ne kantapään kautta.

Ketjuista tuli suoraan sanottuna upeat, vaikka itse sanonkin. Itse asiassa ihastuin niihin niin kovasti, että päätin tehdä itselleni samanlaisen, kunhan saan hankittua sopivan renkaan. Painoa kertyi noin 28 grammaa per ketju, joten nämä kaksi korua ovat tähänastisista hopeatöistäni massiivisimmat.

jenspind-kk

Field of flowers -rannekorussa on melkein koko Swarovskin helmien värikartta: yhteensä 21 eriväristä helmeä. Muutama lisäväri olisi vielä löytynyt, mutta korusta olisi niiden kanssa tullut liian pitkä.

flowerfield01

Sparkle on tehty samalla tavalla mutta kristalleista – ja ilman Karen Hill Tribe -kukkanappia:

sparkle01

Viime viikon lopulla syntyi myös monta patinoitua korvakoruparia:

duchess-mystique

duchess-satin

mei-lilac

mei-peach

pinkromance