Kiireinen viikko

3. maaliskuuta 2007 klo 23.31
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Korukivet

Takana on melko kiireinen viikko – olen tehnyt useita tilaustöitä, hoitanut kuntoon helmikuun kirjanpitoa jne. Monet tilaustöistä on enemmän tai vähemmän samanlaisia koruja, kuin mitä jo aiemmin olen esitellyt, joten kaikista ei ole kuvia. Antoinette-kaulakorusta tein asiakkaan toivomuksesta tummanpunaisen version, ja siitä tuli mielestäni aivan ihana:

antoinette-red

Tein myös toisen rannekorun posliinijaspiksista, jotka ovat kyllä todella kauniita kiviä.

posliinijaspis-r02

Nyt tilanne alkaa olla tilaustöiden osalta taas hetkeksi rauhoittunut, joten pääsen näpertelemään kaikenlaista ihan huvikseni. Keittiössä ui parhaillaan sitruunahapossa joitain juotoksia sekä kasa korupiikkejä, joista tällä kertaa tuli onneksi parempia kuin viimeksi. Edellisellä kerralla useimpien piikkien päät olivat jotenkin rumia, nyt taisi tulla kauniimpia.

Tein tällä viikolla myös jotain selkeästi tavallisuudesta poikkeavaa: ostin korvakorut. Näin jokin aika sitten Creative Wire Jewelry -foorumin Year of Jewelry 2007 -blogissa todella kauniit patinoidut hopeakorvakorut, joihin ihastuin välittömästi. Mietin jonkin aikaa, osaisinko tehdä vastaavat itse, mutta tulin lopulta siihen tulokseen, että maksan mieluummin alkuperäisten korujen tekijälle siitä, että saan sellaiset.

Otin yhteyttä korujen tekijään, ja kysyin, tekisikö hän tilauksesta minulle samanlaiset. Hän lupasi myydä minulle alkuperäisen parin; voi kuulemma hyvin tehdä myöhemmin itselleen vastaavat (oli nimittäin alun perin tehnyt nuo kyseiset korut ihan vain itselleen). Nyt korut ovat jo matkalla Yhdysvalloista Suomeen, missä minä niitä malttamattomina odottelen.