Karen Hill Tribe -hopea

31. heinäkuuta 2006 klo 23.05
Luokat: Helmihulluus, Hopea, Ostokset, Yleinen

Niinhän se näyttää olevan, että mitä kauemmin harrastat, sitä kalliimmaksi muuttuu makusi. Helmihulluuden alussa onni oli saada ihan tavallisia lasihelmiä, mutta nyt mieltymykset ovat jo muuttuneet selvästi kalliimmiksi.

Ensin tuli normaali sterlinghopea, sitten Balin hopeahelmet. Nyt on kaihoisan haaveilun kohteena usein Karen Hill Tribe -hopea, joka on tietysti hävyttömän hintaista – käsityö kun tietysti maksaa.

Karen Hill Tribe -hopea ei päällepäin näytä mitenkään erityisen upealta tai hohdokkaalta. Jos ei sen kanssa ole aiemmin ollut tekemisissä, sitä voisi erehtyä pitämään rihkamametallina (vaikka sen hopeapitoisuus on yleensä jopa korkeampi kuin perussterlinghopean!) – se kun on patinoitua ja mattapintaista. Jokin siinä kuitenkin viehättää ainakin tätä helmihullua kovasti, jopa siihen surullisenkuuluisaan ”aargghh liian ihanaa, en malta ikinä käyttää” -pisteeseen asti.

Äskettäin minua kohtasi suuri onni: löysin eBay-kaupan, joka myy Karen Hill Tribe -hopeaa suhteellisen edullisesti. Alla olevat ihanuudet löysivät tiensä luokseni hieman alle 30 dollarilla.

hts-lehdet

hts-laatat

hts-kukat

hts-kalat

hts-helmet