Palaute

25. heinäkuuta 2006 klo 11.46
Luokat: Yleinen

Snif. Voiko tämän ihanampaa palautetta koruja tekevä saada?

”Ja KIITOKSET ihan mielettömän paljon OIKEASTI MAAILMAN KAUNEIMMISTA KORUISTA!! Mulla tuli itku kun laitoin hääkorut päälle mekon kanssa! Eivät voisi olla kauniimmat!”

Tunnen kerrankin onnistuneeni.

Onnistuneita kuvia

25. heinäkuuta 2006 klo 0.51
Luokat: Hopea, Kaulakorut, Rannekorut

I am teh winnar!*

Viime aikoina korujen kuvaaminen on tökkinyt oikein urakalla. Kuvista ei ole tullut kauniita vaikka olen yrittänyt melkein kaikkea mahdollista. Eni Okenin ohjeella tehdyistä sormuksistakaan en tainnut saada ensimmäistäkään onnistunutta kuvaa. Le sigh.

Vaan katsokaapas tänään ottamiani kuvia! Helmihullu on hyvin, hyvin onnellinen. Kerrankin kuvankutjakkeet onnistuivat lähes täydellisesti: ne ovat tarkkoja ja tasaisesti valaistuja ja väritkin näyttävät hyvältä. Eläköön!

Toinen versio muutamia päiviä sitten tekemästäni korusetistä, tällä kertaa käytin punaisia simpukankuorihelmiä (jotka ovat – kuten sinisetkin – nyt lopussa… sehän tarkoittaa sitä, että niitä pitää ostaa lisää, eikö?):

ruoste-r

ruoste-kk

Pahoitteluni, jos sivupalkkiin ilmestynyt isohko nappi vaikuttaa liialliselta oman torven tööttäilyltä, mutta kommenttilaatikkoon säännöllisesti ilmestyneistä kyselyistä päätellen blogistani puuttuu tarpeeksi näkyvä linkki myytävien korujen sivuille.


* I am the winner