Kyselyntynkää

5. maaliskuuta 2006 klo 20.36
Luokat: Yleinen

Kun minä en kuitenkaan kirjoita tätä helmityöblogia ainoastaan itselleni vaan myös teille, rakkaat lukijat, niin ajattelin tiedustella, miten tätä blogia voisi parantaa. On vähän tylsää vain esitellä valmistuneita töitä, ja mielelläni tekisin tästä blogista sisällöltään vähän värikkäämmän, mutta en oikein tiedä miten se tapahtuisi.

Ehdotuksia otetaan kiitollisena vastaan, niin muilta helmihulluilta kuin muuten vain uteliailtakin.

Eni Okenin jalanjäljissä

5. maaliskuuta 2006 klo 17.12
Luokat: Korukivet, Rannekorut

Eni Oken tekee ehkäpä kaikkein upeimmat näkemäni helmikorut. Katselen hänen korujaan usein ja huomaan, että niiden kauneus saa minut lähes hengästymään. Korut ovat oikeita taideteoksia, joissa näkyy huikea luovuus ja taito.

Ostin muutama päivä sitten Eni Okenin maksullisen koruohjeen ja tartuin toimeen, vaikka sanat ”very advanced” minua hieman hirvittivätkin. Sopivien materiaalien löytäminen oli helmivalikoimastani vaikeaa (sillä omistan hyvin vähän isoja, pulleita helmiä), joten päädyin yhdistelemään vähän mitä sattuu. Valitsin myös halpaa metallilankaa hopean sijasta, koska kyseessä oli harjoituskappale.

Ohjeessa varoitettiin, että työn valmistuminen tulee kestämään 6-10 tuntia. Luulisin, että minulla kului yhteensä 11-12 tuntia, mutta tarkkaa aikaa en ottanut. Lopputuloksen näette alla.

Coiled bangle