Kaunista mutta työlästä

15. elokuuta 2005 klo 22.26
Luokat: Kaulakorut, Lasihelmet, Rannekorut

Tutustuin vaihteeksi uuteen Robynin korumalliin – ”uusi” tarkoittaa tässä tapauksessa sitä, etten ollut kyseistä mallia koskaan aiemmin kokeillut. Tulin siihen tulokseen, että niin kauniita kuin Robynin mallit ovatkin, minun ehkä kannattaisi pysyä erossa niistä… ainakin osasta. Jotkut malleista ovat yksinkertaisesti niin työläitä, että niitä tehdessäni sadattelen kuin merimies ja menetän hermoni vähintään kerran kymmenessä minuutissa.

Mietin jo, että ehkä minun pitäisi alkaa pitää tukkimiehen kirjanpitoa kirosanoista helmitöitä tehdessäni, ja laatia sen jälkeen jonkinlainen taulukko, josta voin myöhemmin katsoa, kannattaako minun enää koskea kyseiseen malliin uudestaan. Crowning glorya olen tehnyt muutamalle ystävälle tilauksesta, mutta luulenpa, että Princess necklaceen en tämän jälkeen enää koske.

Koru on kuvankaunis, eikä skannaus tee sille oikeutta… mutta jestas, että se oli työläs.

Todellinen prinsessa

Toinen uusi koru on ilmaisen ohjeen mukaan (sivu on juuri nyt nurin, joten en saa linkkiä käsiini) tehty Tennis bracelet. En ole siihen täysin tyytyväinen, mutta tyytymättömyys ei mielestäni johdu tekemästäni työstä vaan joko alkuperäisestä ohjeesta tai sitten valitsemistani helmistä. Ohje vaatisi hieman muokkausta toimiakseen täydellisesti, imho, mutta joka tapauksessa lopputulos on ihan nätti.

Blue waves

Molemmat koruista löytyvät myytävistä koruista, jos jotakuta kiinnostaa.