Ne videot!

19. elokuuta 2013 klo 14.00
Luokat: Kynsilakkakorut, Sormukset

Kun nyt edellisessä merkinnässä otin puheeksi ne videot, joita olen liittänyt kynsilakkakorujen tuotesivuille, ajattelin laittaa tännekin muutaman esimerkin. Videot on pakko kuvata käsivaralla, sillä muuten kameraan ei saa suhteessa koruun oikeanlaista liikerataa, jotta värien vaihtuvuus tulisi kunnolla esiin. Siksi ne ovat hieman tutisevia, mutta luulen, että niistä kuitenkin näkyy hyvin se, mitä halusinkin niiden havainnollistavan: se upea värien leikki!

Tässä samalla ilmoittelen, että olen tänään päivittänyt kaupan sivuja ihan urakalla, ja myyntiin on tullut iso kasa uusia sormuksia. Kuvaamatta on enää muutamia riipuksia ja muistaakseni yksi sormus, ja niiden jälkeen onkin aika tehdä välillä jotain muuta. :)

Tervetuloa tutustumaan uusiin koruihin!

Uusi arki

14. elokuuta 2013 klo 13.56
Luokat: Kynsilakkakorut, Sormukset

Kesä alkaa olla lopuillaan ja niin myös hoitovapaa. Kaivan nyt esiin siivousvälineet: tomutan pölyn peitossa lojuvan blogiparkani, pyyhin hyllyt, tuon kauniita kukkia pöydälle. On aika aloittaa uudenlainen arki: ensin kolmena ja vähän myöhemmin syksyllä toivottavasti jopa neljänä päivänä viikossa olen taas myös yrittäjä ja käsillätekijä, en ainoastaan äiti, vaimo, ruoanlaittaja ja pyykinpesijä. ;)

Muutos on haikea mutta jo jonkin aikaa odotettu ja kaivattu. Miten ihanaa onkaan päästä takaisin korujen maailmaan, tekemään omia töitään ja toivottavasti kokemaan onnistumista vihdoin muissakin asioissa kuin vanhemmuudessa! Ja sitten taas toisaalta: miten ihanaa onkaan hakea iloiset ja koko päivän kavereiden kanssa touhunneet lapset kotiin päiväkodista, kun on seitsemän tuntia tehnyt muuta ja työskennellyt erilaisten haasteiden parissa?

Ihan ensimmäisenä olen tällä viikolla aloittanut työt kuvaamalla lähes kaikki jo aiemmin tehdyt mutta vielä kauppaan pääsyä odottaneet kynsilakkakorut. Ne lisäilen kauppaan vähän kerrallaan (ja osan olen jo lisännytkin, tervetuloa tutustumaan!). Tavoitteena on myös päivittää kynsilakkakorujen tuotesivuja niin, että katselukulman mukaan värisävyjä vaihtaviin koruihin tulee mukaan värivaihtelun esittelevä lyhyt videopätkä, koska valokuvat eivät millään tunnu tekevän tuolle efektille oikeutta :)

Alun urakan jälkeen tarkoitus on myös tarttua taas piiiitkästä aikaa hopeaan ja helmiin – tiedossa on toivottavasti paljon kaikkea uutta kaunista. Motivaatiota ainakin riittää!

Ja lopuksi jotain, joka onnistui yli odotusten – niin kuvioiltaan kuin valokuvauseltaankin. Viime viikolla tekemääni sormukseen taisi livahtaa kuin varkain kaipuuta pohjoiseen, kaamoksen lumista hämärää, tunturimaisema jossa välkkyy sinistä Lapin taikaa… Rakastan!

Kaamos / Nail polish ring

Villaa ylle!

15. lokakuuta 2012 klo 13.54
Luokat: Kynsilakkakorut

Syksy on totisesti käsillä ja talvea kohti hiivitään hitaasti mutta varmasti. Minä olen siirtynyt jo villatakin käyttäjäksi, sillä jotkut saattoivat taas unohtaa tiivistää ikkunat paremmin kun oli vielä kesä ja lämmintä. Ahem. Ja mikäs sopisi villatakin piristykseksi paremmin kuin kaunis rintakoru?

Päätin kokeilla riipusten ja sormusten lisäksi kynsilakkaa myös rintakoruihin, ja tykkään lopputuloksista kovasti! Näitä voisi käyttää varmaan myös vaikka hatun tai laukun somisteena :) Kuvausrekvisiittana toimii rakas norjalainen villapuseroni, jonka joskus vuosia sitten ostin kirpputorilta kuudella eurolla! Sittemmin olen jo maksanut kympin – vai oliko se 15e? – ystävälle, joka korjasi puserosta reiän kuvioinnin kärsimättä, mutta pusero on yhä voimissaan ja taatusti siihen käytetyn rahan arvoinen :)

Nail polish brooch

Nail polish brooch

Nail polish brooch

Nail polish brooch

Lisää sormuksia

2. kesäkuuta 2012 klo 21.12
Luokat: Kynsilakkakorut, Sormukset

Olen tehnyt lisää sormuksia – joitakin ihan vain yhdellä lakalla ja joitakin uniikkeja. Tämä on koukuttavaa puuhaa, mutta harmitusta aiheuttavat valmiit sormuspohjat, jotka on toisinaan juotettu ihan vinoon. Yhteen pohjaan ehdin jo liimata kapussin kiinni ennen kuin huomasin, miten vino se sormus oli, joten se meni nyt sitten ihan harakoille. Ja tietysti se oli kuvioinniltaan mielestäni tosi onnistunut, mur! Mutta sellaista sattuu :) Onneksi olen saanut kokea myös paljon onnistumisen iloa!

Nail polish ring (multi-polish)
Uniikki sormus (kolme eri lakkaa)

Nail polish ring (Nfu Oh 51)
Nfu Oh 51

Nail polish ring (Orly Fowl Play)
Orly Fowl Play

Nail polish ring (multi-polish)
Uniikki sormus (kolme eri lakkaa)

On muuten yllättävän vaikeaa kuvata koruja, joissa on tuollainen puolipyöreä heijastava lasipinta! Välillä tuntuu, että korussa näkyy kaikki muu paitsi se, mitä olen yrittänyt kuvata: kuvaaja, kamera, puita, taivasta, parvekkeen puuritilä… Pitäisi varmaan yrittää kehittää ihan vasittu kuvaussysteemi näitä koruja varten :)